Kontakt mig

Else Eiming
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: Forever-Aloevera v/Else H Eiming Mobil: +4522435310 Masten 6
3070 Snekkersten
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Min historie

Jeg har i mange år arbejdet som lønmodtager. Jeg arbejdede mange timer om ugen, og på trods af de mange timers arbejde, gav arbejdet ikke det dejlige rige liv, som jeg drømte om. Derfor gik jeg lidt i tænkeboks. Jeg havde på et tidspunkt været i et netværk uden større succes, så det var ikke lige den vej jeg kiggede på det tidspunkt.

Men for nogle år siden havde jeg en veninde, som inviterede mig med til en forretningspræsentation i et andet netværk. Det lød for godt til at være sandt, men jeg kunne ikke rigtigt se sig selv som teamleder. Men samme veninde havde nogle produkter, som jeg syntes vi skulle prøve.

Jeg blev virkelig begejstret for produkterne, og synes de har gjort en masse godt for mig. Drikkegelen, som er ren økologisk Aloe Vera var det første produkt, jeg stiftede bekendtskab med, og den har haft en helt utrolig effekt på min fordøjelse. Derefter fandt resten af de gode produkter vej til mine hylder, og de unikke kosttilskud giver mig optimalt overskud og energi i hverdagen.

Efter lang betænkningstid, og selvom jeg havde haft en dårlig erfaring med netværk marketing, besluttede jeg mig for selv at blive forhandler på grund af kvaliteten af de fantastiske produkter. Jeg startede med at sælge produkter til mine klienter, mine kolleger og venner, mens jeg bibeholdt mit job. Det gav ekstra penge på kontoen hver måned. Det er jo fantastisk, at man kan lave en ekstra indkomst ved siden af ens lønindtægt.

Min sponsor er en meget succesfuld kvinde, som har oparbejdet en millionforretning. Hun har animeret mig til at starte mit eget team med stor hjælp fra hende. Hun har hjulpet mig til et liv, hvor jeg nu kan arbejde hjemmefra. Jeg arbejder, når jeg har lyst og tid. Nu er det MIG, som bestemmer min løn, min arbejdstid og hvornår jeg må holde ferie. Jeg skal ikke mere vente på et tog, som er forsinket eller sidde i en kø på motorvejen på vej til arbejde.

Nu er jeg i gang med at opbygge et team af forhandlere. Jeg arbejder mig opad og hjælper samtidig andre til et sundere liv, både helbredsmæssigt og økonomisk.

Jeg er godt på vej til et liv med økonomisk frihed, og det er netop det, jeg hele tiden har drømt om: Frihed til at handle!

Else 22 43 53 10  forever-aloevera@outlook.com